Archiveren en activeren
Uitgestroomde studenten beheren
Sergey van Daalen
Laatste update 5 dagen geleden
Wanneer een student niet meer actief is binnen een opleiding, archiveer dan de student. De gegevens worden niet verwijdert, maar de student wordt gearchiveerd in het systeem.
Door een student te archiveren krijgt de student de status Uitgestroomd en kan deze niet meer inloggen. Op de achtergrond blijven de gegevens bewaard. Wanneer de student weer wordt geactiveerd, verschijnen de gegevens opnieuw.
Archiveren

- Klik op het archiefpictogram achter de naam van de student.
- Selecteer een reden voor archivering.
- Controleer of pas de archiveringsdatum aan.
- Klik op Archiveer student.
De gearchiveerde student is terug te vinden onder het tabblad Uitgestroomd.

Activeren
Een uitgestroomde student kan opnieuw worden geactiveerd. Klik op het tabblad Uitgestroomd, zoek de student op en klik op het poppetjes-icoon.

De student wordt direct geactiveerd en kan opnieuw gebruikmaken van ConcreetLeren.
