Opleiding(en) toekennen, deactiveren of ontkoppelen

Sergey van Daalen

Laatste update 5 dagen geleden

Opleidingen kunnen bij de student worden gekoppeld of ontkoppeld door bij het studentoverzicht op het vlaggetje te klikken.
Opleiding(en) toevoegen
Selecteer onder Opleiding toevoegen de opleiding(en) die je aan de student wilt koppelen. 

Klik op Opslaan om de koppeling te bevestigen.

 
Opleiding deactiveren
De opleiding blijft beschikbaar voor de student. De trajectmap, mediatheek, examens en portfolio-onderdelen worden wel onzichtbaar.
Let op: gebruik deze optie ook als er examenresultaten, voortgangsmetingen, toetsresultaten of portfolio-inhoud aanwezig zijn.
 
Opleiding ontkoppelen
Met dit pictogram ontkoppel je een opleiding van een student.

Is het pictogram grijs? Dan staan er gegevens van de opleiding in de trajectmap, examens of het portfolio. Je kunt de opleiding dan niet ontkoppelen. Alleen de optie Deactiveren is dan beschikbaar.

Tip: zet je muisaanwijzer op het grijze pictogram. Dan zie je de melding 'Kan niet ontkoppeld worden'.

Was dit artikel behulpzaam?

0 van 0 vonden dit artikel leuk